Bilorientering Bilo Uppland

Inbjudan Uppländska höstserien '10

Höstens datum | 1, 8, 15 & 23 oktober.
Välkomna på bilorientering! • Inbjudan & affisch • Uppdatering: Startlista SkMK

Läs mer om bilorientering och vad som behövs kring bilen och utrustning för att börja tävla. Och sen kan du titta på en körorder för att värma upp. Har du nyligen tagit körkort är det just Bilorientering du och en polare ska prova på! Här har du också en liten introduktion till bilo om du är helt ny till sporten.

Läs nu inbjudan med etappinformation kring 2010 års upplaga av den klassiska Uppländska Bil-o serien. Skriv också ut affischer och sätt upp på skolan, klubben, hos din lokale apotekare, ICA – och framför allt på jobbet!

Finaletappen är även MSO-deltävling! Rasbo MK arrangerar den sista etappen i höstserien; Villospåret VIII – som även ingår i MSO-serien. Stockholms DM i Bil-O 2010 avgörs den 23 oktober enbart på Rasbo MK:s MSO-tävling. Se separat inbjudan.

Så nu har du haft en stor del av sommaren på dig att pricka in dessa fredagar och lördag i kalendern, ordna hem licensen i god tid, tvätta bort fjolårets tävlingsdamm – samt ragga ihop fler goda kamrater att tampas med i skogen!

Licenser. Bilorienteringarna är öppna för Prova Bilsport (för nybörjare utan licens, kräver dock att du har en egen giltig olycksfallsförsäkring – ni åker utan tidtagning och utom serietävlan) med en startavgift på 200 SEK/etapp, samt licensierade B-, C-kartläsare med nationell licens som tävlar om seriepoäng i respektive klass, startavgift 250 SEK/etapp. A-kartläsare får delta utom tävlan. • Nytt sedan 2010 är PR-Event-licens som gäller för seriens tävlingar under innevarande år. Denna licens kommer att kosta 250 SEK och berättigar till tävlande i C/B-klassen. | Läs mer om licenserTidtagning. Kommer att ske med Sportident. Tag gärna med egen Sportident-pinne om du har en sådan.

Prisutdelning kommer att ske för 2009 års serie i samband med höstens första etapp.

Välkomna i höst! – hälsar vi som arrangerar bil-o i Almunge MK, MK Orion, Rasbo MK och Skepptuna MK.
anmälan som vanligt till
jespereklund@bredband.net