Bilorientering Bilo Uppland

Andra tävlingar

DM Uppland – tävlingar 2004

1 maj – SBOK
22 maj – Nora MK
11 september – SMK Västerås
2 oktober – Ludvika MS
30 oktober – Älmhults MK (Sthlm)
20 november – Ålands MK

Bilosprinten III

Tack för den här gången. Alla verkade vara glada och nöjda med tävlingen – även om en del inte uppskattade sina resultat fullt ut. Själva tyckte vi det var riktigt roligt med vädret som höll banan intakt hela dagen.

Aki / Ulf tog 1:a platsen med 2.19 i marginal till tvåorna Jan / Roger. Det blev tufft mellan 3:e och 4:e plats, där särskiljning till Thomas / Peters fördel före Hellanders pöjkarna utgick från första sträckans tid. Sigge / Thomas hade 5:e platsen men fick även en tavelbom från första sträckan, och slutade lite längre ner istället. Oscarson:s tog nu 5:e platsen.

Sölve, Jesper & Roine tackar alla deltagare, funktionärer och de vänliga markägarna för att vi fick utnyttja deras områden. Välkomna tillbaka.

Rasbo MK:s Bilosprinten 2004

Läs mer på Sprint-sidan där du finner resultatlistan från januari 25:e drabbningen i Rasbo.

Bilosprinten II

Tyvärr fick tävlingsledningen stryka sträcka 1 och 2 på grund av en miss i ett av tavelkorten som gjorde att en del av startfältet fick fel tavelnummer i en ruta. Strykningen påverkade dock inte topp placeringarna som blev de samma oavsett om sträckorna skulle ha räknats med eller inte.