Bilorientering Bilo Uppland

Inbjudan Uppländska höstserien '09

Höstens datum | 2, 9, 16 & 24 oktober.
Nu startar serien! – Det finns plats för fler! Efteranmälan till Jesper tex. SMS 0707-91 46 88, epost jespereklund@bredband.net • Samlingsplats fredag 2 oktober är Vittinge församlingshem, vid Vittinge K:a. Följ vägskylt från Vittinge, utefter LV72/Salavägen. Välkomna! • Inbjudan & affisch

Prisutdelning kommer att ske för 2008 års serie i samband med AMK:s etapp.
Uppdatering | Startlista

Läs mer om bilorientering och vad som behövs kring bilen och utrustning för att börja tävla. Och sen kan du titta på en körorder för att värma upp. Har du nyligen tagit körkort är det just Bilorientering du och en polare ska prova på! Här har du också en liten introduktion till bilo om du är helt ny till sporten.

Läs nu inbjudan med etappinformation kring 2009 års upplaga av den klassiska Uppländska Bil-o serien. Skriv också ut affischer och sätt upp på skolan, klubben, hos din lokale apotekare, ICA – och framför allt på jobbet!

Finaletappen är även MSO-deltävling! Skepptuna MK arrangerar den sista etappen i höstserien. Inbjudan till finaletappen/MSO. | Aktuell MSO-ställning | MK Orions etapp kommer att innehålla en egen B-bana, den passar även bra för A-åkare som vill träna lite extra!

Så nu har du haft en stor del av sommaren på dig att pricka in dessa fredagar och lördag i kalendern, ordna hem licensen i god tid, tvätta bort fjolårets tävlingsdamm – samt ragga ihop fler goda kamrater att tampas med i skogen!

Licenser. Bilorienteringarna är öppna för Prova Bilsport (för nybörjare utan licens, kräver dock att du har en egen giltig olycksfallsförsäkring – ni åker utan tidtagning och utom serietävlan) med en startavgift på 200 SEK/etapp, samt licensierade B-, C-kartläsare med nationell licens som tävlar om seriepoäng i respektive klass, startavgift 250 SEK/etapp. A-kartläsare får delta utom tävlan. • Nytt för 2009 är PR-Event 8-licens som gäller för åtta tävlingar under innevarande år. Denna licens kommer att kosta 250 SEK och berättigar till tävlande i C-klassen. | Läs mer om licenserTidtagning. Kommer att ske med Sportident. Tag gärna med egen Sportident-pinne om du har en sådan.

Välkomna i höst! – hälsar vi som arrangerar bil-o i Almunge MK, MK Orion, Rasbo MK och Skepptuna MK.