Bilorientering Bilo Uppland

Inbjudan Uppländska höstserien '12

DSC04175
Välkommen till den 45:e upplagan av den klassiska Uppländska höstserien i Bilorientering!

Höstens datum 5, 12, 26 oktober & lördag 10 november.
InbjudanProva-på-bana kring Gåvsta, Rasbo

Bilorientering är en riktig utmaning där teamet i bilen ger allt. Precision i kartläsning och bilåka är viktiga delar för gemensam framgång!

Läs mer om vad som är grejjen med bilorientering – och om vad som behövs av dig, bilen och i utrustningsväg för att kunna börja tävla. Sen kan du titta på en körorder för att få lite kartkoll. Är Geocaching eller Orientering i allmänhet din grej? Då gillar du säkert även vår sport! Här finner du även en liten pdf med introduktion till bilo. Vi sätter även upp kontroller kring Gåvsta, Rasbo veckorna innan serien startar. Du kan själv skriva ut prova på banan (helst då på en laserskrivare) och sen åka ut och testa hur det hela går till.

Inbjudan med etappinformation för 2012 års upplaga av bil-o serien. Finaletappen är även deltävling Mellansvenska O-serien (MSO).

Bilorienteringarna är öppna för Prova Bilsport (för nybörjare utan licens – ni åker utan tidtagning och utom serietävlan) med en startavgift på 200 SEK/etapp, samt licensierade B-, C-kartläsare med nationell licens som tävlar om seriepoäng i respektive klass, startavgift 300 SEK/etapp. A-kartläsare får även de delta, då utom tävlan. Licens i en annan SBF-gren gäller även för bilorientering. – Läs mer på www.sbf.se/info/licenser/

Tidtagning kommer att ske med Sportident – ta gärna med egen pinne. Upp till version Si9 fungerar.
Prisutdelning sker för 2011 års serie i samband med höstens första etapp.
Anmälan gör du till Sölve per telefon 0174-105 68, eller till Jesper per jeppe@guc.se alternativt sms/tel till 0707-91 46 88

Välkomna i höst!
– hälsar vi som arrangerar bil-o i Almunge MK, MK Orion, Rasbo MK och Sigtuna RC.